Nooit Meer Eenzaam

Nooit Meer Eenzaam is een Utrechts koor, dat ooit (1990) is begonnen als vriendenclubje, dat met elkaar smartlappen wilde zingen. Inmiddels is de samenstelling veranderd, uitgebreid en verjongd en zingen we een breed nederlandstalig repertoire. We zijn nu met 2 bassen, 3 tenoren, 3 alten, 2 mezzosopranen en 3 sopranen. Naast het zingen is het plezier en de onderlinge saamhorigheid heel belangrijk; lief en leed worden met elkaar gedeeld en scherpe en minder scherpe randjes getolereerd. Hoewel Nooit Meer Eenzaam af en toe uitblinkt in anarchie, heeft iedereen zijn taak binnen een commissie. Een georganiseerde bende waarbij plezier en kwaliteit voorop staan! We werken ieder jaar toe naar een nieuw repertoire dat we ten gehore brengen tijdens ons Huisconcert. Daarnaast treden we regelmatig op in instellingen, zoals verpleeghuizen en op festivals, bruiloften en partijen.

Artistieke leiding

Onze dirigent is Anne-Luc van der Vegt. Hij arrangeert alle muziek, begeleidt ons op accordeon, piano en mandoline (niet tegelijkertijd). Door zijn natuurlijk overwicht weet hij ons - met humor - strak te houden en brengt hij Nooit Meer Eenzaam steeds weer op een hoger niveau.

De band

Eens in de maand repeteren we met ons combo, bestaande uit Mario Hack (drums en percussie) en Winfried Willems (basgitaar). Naar wens (en budget) begeleiden zij ook onze optredens. Bij onze huisconcerten worden we bovendien versterkt met gastmuzikanten. En als je je afvraagt wie die leuke filmpjes maakt op Youtube? Daar is ook Winfried verantwoordelijk voor, en daar zijn we heel blij mee!

Leuke dingen

Naast het zingen staat gezelligheid centraal bij Nooit Meer Eenzaam. Eens per jaar organiseren we een repetitie-weekend: met zijn allen een vol weekend weg in een hutje op de hei om onze zangkwaliteiten en podiumpresentatie te verbeteren én voldoende tijd te nemen voor ontspanning. We eten en koken samen en bouwen altijd een “teambuilding”-activiteit in, waardoor we elkaar op een andere manier leren kennen dan alleen tijdens de wekelijkse repetitie. Het brengt onze saamhorigheid steeds weer op een hoger plan.